Nyt møde – Bliv din egen kærlige forældre

Den 29. april 2024 starter et nyt online møde, hver mandag, kl. 19.00-20.30: Bliv din egen kærlige forældre.
Se mere på mødelisten

Mødet er et åbent møde, hvor gruppens medlemmer øver sig i genopdragelsen ved over tid at arbejde sig igennem ACA-bogen Loving Parent Guidebook i fællesskab. Der læses på engelsk, og det er frivilligt om man vil læse eller bare lytte.

Mødet foregår i workshop-format, dvs. gruppen både mediterer, læser, arbejder med øvelser og deler.

Det er nødvendigt at have et eksemplar af bogen selv, for at kunne deltage i mødet. Man kan dog deltage et par mødegange uden, hvis man er nysgerrig eller venter på eget eksemplar af bogen. I så fald er det op til en selv at følge med så godt kan man uden bogen.

Loving Parent Guidebook kan købes på fysiske ACA møder i Danmark, som sælger litteratur. Den kan også bestilling online via ACA WSO’s hjemmeside her: https://adultchildren.org/literature/loving-parent-guidebook/, hvor der også er gratis bonus-materiale til arbejdet med bogen.