Arrangementer

Danske ACA arrangementer slås op som nyhedsindlæg

Se aktuelle arrangementer på forsiden.

Eksempler på ACA arrangementer kan være:

Rødbogsstafet

Disse arrangementet afholdes typisk i forbindelse med et SGM, men det er ikke et must. Ved Rødbogsstafet afholdes der en række møder af en times varighed, hvor emnet er et kort afsnit fra Rød Bog.

En stafet har sædvanligvis 5 møder af en times varighed. Der er pauser mellem møderne, samt morgenmad og frokost.

Her kan du se et eksempel på et program til en Rødbogsstafet, som blev afholdt i Silkeborg i november 2017.

ACA’s fødselsdage

I1978 blev ACA født som et Tolv Trins fællesskab for dem, der er vokset op i en dysfunktionel familie. Dette markerer grupper verden over.

Det allerførste ACA møde i Danmark blev afholdt i Davidskirken, København Ø, den 16. oktober 1988. Der er også tradition for, at de danske grupper fejrer ACA Danmarks fødselsdag.

Maratondage

Med mellemrum holdes der ACA-maratondage, hvor vi mødes og deler erfaring, styrke, håb og kærlighed i et større forum. En maratondag arrangeres i reglen af en gruppe eller et udvalg. En gruppe ACA’ere har samlet deres erfaringer i en manual for maratondage. Manualen fortæller, hvordan man bærer sig ad med at arrangere en maratondag.

Internationale ACA arrangementer

På ACA WSO’s service hjemmeside kan du finde internationale ACA arrangementer, som enten afholdes online eller fysisk. Det kan fx være konventer, træf eller workshops. Se mere via linket herunder:

https://acawso.org/events/

Der slås også europæiske forankrede arrangementer op på ACA’s Europæiske Komités hjemmeside:

https://acawsoec.org/

Siden er sidst opdateret den 21/12-2023