Mødeindledning A

Mødeindledning A

Hej, jeg hedder ____________ – jeg er voksent barn.

Velkommen til ACA-tringruppemøde her i ______________. Mødet er røgfrit. Jeg vil gerne bede om, at I slukker jeres mobiltelefoner.

Jeg vil gerne bede om et minuts stilhed, for at vi kan minde os om, hvorfor vi er her ……………………………………….. tak!

Er der nogen til deres første ACA-møde? Første møde i denne gruppe? Hvis ja: Vil du præsentere dig ved fornavn? Specielt velkommen til dig/jer. Inden du beslutter dig for, om ACA er noget for dig, anbefaler vi, at du kommer til mindst 5-6 møder, da alle møder er forskellige. Efter mødet vil det være muligt at stille spørgsmål, snakke og kigge på gruppens litteratur og mapper.

Så vil jeg gerne bede om at få læst: 1) Formålsparagraffen, 2) Problemet, 3) De Tolv Trin, 4) De tolv udsagn om, hvorfor vi kommer til ACA.

Lidt praktiske bemærkninger: Under mødet taler vi til os selv, for os selv og om os selv. Vi afbryder ikke, kommenterer ikke og giver ikke gode råd. Mødet varer til kl. _____ – afslutningen starter ca. 10 minutter før. Gruppen er blevet enige om, at vi starter med en kort præsentationsrunde, hvor vi ganske kort fortæller, hvordan vi har det, ikke hvorfor.

Dagens emne er _________, og jeg vil give ordet til indlederen. Når denne er færdig, går ordet bordet rundt. Man kan dele om emnet, hvad man har på hjerte eller bare lytte. Jeg vil bede jer tænke på gruppesamvittigheden, så flest muligt får chancen for at dele. Det er mødeleders pligt at afbryde, hvis enkelte bruger unødigt af gruppens tid. Tak fra mig.

 

Hent som word-fil eller txt-fil