Sådan bestiller du

Bestillingen

ACA-gruppers litteraturansvarlige, biblioteker og foreninger kan bestille bøger, hæfter, foldere og mønter hos ACA Danmarks Bogsalg.

Når du bestiller, skal du anvende følgende Excel ark:

Undlad at gemme bestillingslister på din PC for så at genbruge dem senere. Bestillingslisterne opdateres løbende i forhold til priser og beholdning. Så benyttes en gammel liste, kompliceres Bogsalgsudvalgets arbejde unødigt. Hent derfor altid den seneste version via linket herover.

De(t) udfyldte ark vedhæfter du til en email, som herefter sendes til ACA Bogsalg:
bogsalg@aca-danmark.dk

Husk, at opgive gruppenavn, leveringsadresse og oplysning på den person, der bestiller litteraturen (fornavn, e-mail og mobilnummer) på bestillingslisten.

Bestillingerne ekspederes normalt indenfor 30 dage. Øvrige henvendelser besvares så hurtigt som muligt.

Bogsalg kan også levere til enkelt person. Kontakt Bogsalg direkte for nærmere oplysninger. Det forudsætter blandt andet, at du forudgående betaler for både litteraturen og for portoen.

Betalingen

Beløbet indbetales via ACA Danmarks bankkontonummer: 2252 0168708270 senest 30 dage fra afsendelsen af det bestilte materiale.

Faktura vedlægges forsendelsen. Bogsalg noterer på fakturaen, hvilken dato pakken er blevet afsendt.

                                                                                                                                           

Litteraturbestillling på nettet

Det er muligt, som enkeltperson, at købe alle ACA bøgerne: Big Red Book, The Yellow Workbook, The Laundry Lists Workbook og Strengthening My Recovery, via ACA WSO’s shop på adultchildren.org.

Dog kan man ikke få de danske oversættelser i bog-udgave. De sælges kun af ACA Danmarks Bogsalgsudvalg direkte til grupper.

Når man som enkeltperson køber hos ACA WSO, får man ikke den 30 % rabat, som Intergrupper (fx ACA Danmark) gør, så man må regne med at litteraturen er lidt dyrere end den, som grupperne sælger.

Til gengæld sælges al ACA’s litteratur, også den danske oversættelser i en E-bog version af den Store på ACA WSO’s shop til omkring 70 kr stk.

Derudover kan man købe audio optagelser af speaks, workshops mv. fra tidligere ACA Annual World Conferences, så kan enten kan genopleve dem eller lytte med for første gang – og derefter igen og igen. Nogle er helt gratis.

Gå til shoppen på adultchildren.org

Siden er senest opdateret den 30. januar 2024