Mødeafslutning A

Mødeafslutning A

Hej, jeg hedder ______ – jeg er voksent barn.

Jeg skal til at lukke mødet. Før jeg lukker mødet, vil jeg minde om Syvende Tradition – at vi er selvforsynende og afslår bidrag udefra. Vi sender derfor en kurv rundt til frivillige bidrag, der går til kaffe, te, husleje og servicearbejde.

Oplæsning: 1) De Tolv Traditioner, 2) Løsningen, 3) ACA-løfterne.

Er der nogen ACA-relaterede meddelelser? Er der to (eller flere), der vil hjælpe med oprydningen? Emnet til næste gang er? Hvem vil indlede om emnet på næste møde? Hvem vil være mødeleder? Hvem vil være kaffe- og nøgleansvarlig?

Er man interesseret i at købe litteratur, kan ACA’s eget materiale købes her i gruppen; der findes en litteraturliste.

Så vil jeg minde om Tolvte Tradition: at vi er anonyme – hvem du ser her, hvad du hører her, lader du blive i dette rum og i dit hjerte.

Vi slutter med ACA-bønnen og derefter bønnen om sindsro:

Jeg lægger min hånd i jeres, og sammen kan vi gøre det, vi ikke kunne gøre alene. Der er ikke længere en følelse af håbløshed. Vi behøver ikke længere være afhængige af vores ustabile viljekraft. Vi er sammen nu og rækker vore hænder ud efter kraft og styrke – større end vores. Og mens vi holder hinandens hænder, finder vi en kærlighed og forståelse ud over vore vildeste drømme.

Gud, giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting, jeg kan, og visdom til at se forskellen.

Tak!

 

Hent som word-fil eller txt-fil