Bøger og hæfter

Husk, at Bogsalget kun sælger til grupper, ikke til enkeltpersoner.

Voksne børn af alkoholikere/dysfunktionelle familier
– også kaldet den Røde Bog – er ACA-fællesskabets grundtekst. Her finder du alt, hvad du skal vide om ACA, om sygdommen familiedysfunktion, om de Tolv Trin og de Tolv Traditioner, om programmet, om fællesskabet, om sponsorskab, om at nå en bund, om forhold, om arbejdspladsen og om betydningen af selvkærlighed. Bogen er kort sagt uundværlig for det voksne barn, som søger helbredelse i ACA.

Voksne børns Tolv Trin
– det gule arbejdshæfte – er det WSO-godkendte materiale til at arbejde med de Tolv Trin i ACA, enten i en trinworkshop eller med en sponsor. Det frarådes at arbejde med trinene alene.
Voksne børns Tolv Trin er en bearbejdelse af den Røde Bogs Syvende Kapitel. Der er tilføjet en række spørgsmål i Første, Andet og Tredje Trin samt arbejdsskemaer til Fjerde og Tiende Trin.

Strengthening My Recovery
Bogen, som er på amerikansk, indeholder en bekræftelse til hver dag i året. Undertitlen er ‘Meditations for Adult Children of Alcoholics/Dysfunctional Families. Daily meditations developed by ACA members’, og der er bidrag fra ACA-medlemmer verden over.

De 12 trin – en vej ud
Det hvide arbejdshæfte til brug i workshops eller med en sponsor.

Det lilla hæfte
Det lilla hæfte indeholder de vigtigste ACA-tekster som „Problemet”, „Løsningen”, „Løfterne”, de Tolv Trin og de Tolv Traditioner – samt „Et brev til nykommeren”, „ACA-programmet og hvordan det virker”, „Sponsorskab” mv.

Velkommen til ACA
Folderen „Velkommen til ACA” er en særlig velkomstfolder til nykommere. Den kan bestilles i forbindelse med anden ACA-litteratur.
Hent som PDF

Spørgsmål og svar
Hæftet „Spørgsmål og svar” indeholder en lang række spørgsmål, som en nykommer i programmet kan tænkes at have, samt de dertil hørende svar. Hæftet er en revideret udgave af det gamle hæfte „En nykommer spørger”; det er bl.a. udvidet med et afsnit om „trettende trin”.
Hent som PDF

Opstart af gruppe
Et hæfte med alle de nødvendige informationer, når man vil starte en ny ACA-gruppe. 6 sider.
Hent som PDF

ACA – er det noget for dig?
En trefløjet folder med information om ACA til alle interesserede. Folderen er beregnet til at lægges på offentlige steder som biblioteker, frivilligcentre, lægers og psykologers venteværelser o.lign. samt  i andre tolvtrinsgrupper (efter forudgående aftale). Folderen kan bestilles i forbindelse med anden ACA-litteratur.
Hent som PDF

De 12 Trin for voksne børn – NB! Udgået
Den grønne trinbog.