Næste SGM

Siden er sidst opdateret den 29. januar 2023.

Næste SGM afholdes:

  • Søndag, den 26. februar 2023 fra kl. 13.00-16.30
  • Sted: Et sted i København eller via Zoom – Grupper i København og Omegn, som kunne være interesseret i at være vært for SGM, kan kontakte SG, senest den 19. februar 2023. Ellers må vi holde SGM via Zoom.
  • Link til Dagsorden

Dagsordenen skal i følge dokumentet, Servicegruppens arbejde, udsendes fire uger før SGM. Det vil i forhold til SGM den 26. februar 2023, sige søndag den 29. januar 2023.

Hvis du eller din gruppe har forslag, som ønskes behandlet på SGM, skal du sende dem til SG, senest en måned før, SGM afholdes. Deadline for indsendelse af forslag til SGM, den 26. februar 2023, er torsdag den 26. februar 2023.

Forslag, som modtages efter ovennævnte frist, vil først fremgå af dagsordenen til næstkommende SGM. Forslag kan også stilles på et SGM, men vil først blive behandlet ved næstkommende SGM.

Forslag indsendes pr. e-mail til SG: servicegruppen@aca-danmark.dk

Inden du deltager i dit første møde, er det en god ide at læse servicegruppens procedurevejledning: Servicegruppens arbejde

Referater og dagsordener fra tidligere SGM’er ligger i Servicegruppens arkiv:
Gå til Servicegruppens arkiv

Kan gruppens SGR ikke deltage i næste SGM
Hvis gruppens servicegrupperepræsentant (SGR) ikke har mulighed for at deltage i SGM, bedes I indsende et udfyldt ”Nyt fra Grupperne” til servicegruppen@aca-danmark.dk

Her kan I kort beskrive, hvordan det går i gruppen. I kan også stille forslag eller bringe emner op, som I ønsker diskuteret i SG.

Link til dokumentet: Nyt fra Grupperne (word-dokument)