Sådan bestiller du

ACA-gruppers litteraturansvarlige, biblioteker og foreninger kan bestille bøger, hæfter, foldere og mønter hos ACA Bogsalg.

Når du bestiller, skal du anvendes følgende Excel ark:

Hvis du ikke har Microsoft Excel i forvejen, kan du kan anvende LibreOffice. Det kan downloades gratis og installers på din PC.

OBS – Da vi pt. står uden et bogssalgsudvalg, har et medlem af det forhenværende udvalg tilbudt at stå til rådighed for afhentning af litteratur på følgende vis. Se mere her.

De(t) udfyldte ark vedhæfter du til en email, som herefter sendes til ACA Bogsalg:
bogsalg@aca-danmark.dk

Husk ved bestilling at opgive leveringsadresse, gruppenavn og oplysning på den person, der bestiller litteraturen (fornavn, telefonnummer og emailadresse).

Bestillingerne ekspederes normalt indenfor 30 dage. Øvrige henvendelser besvares så hurtigt som muligt.

Faktura vedlægges forsendelsen.

Beløbet indbetales via bank konto nummer: 2252 0168708270 senest 30 dage fra afsendelsen af det bestilte materiale. Bogsalg noterer på fakturaen, hvilken dato pakken er blevet afsendt.

Bogsalg leverer kun til ACA-grupper, biblioteker og foreninger – ikke til enkeltpersoner.

OBS: Det har tidligere været muligt bare at sende sin bestilling som tekst i en email, men dette medførte anseeligt ekstraarbejde i bogsalget. Derfor beder vi om at Excel arket benyttes ved alle bestillinger fremover for at lette byrden for de frivillige i bogsalget. Vi håber på jeres forståelse.

                                                                                                                                             

Litteraturbestillling på nettet

Det er muligt, som enkeltperson, at købe Store Røde Bog og Gult Hæfte (dog kun på engelsk) samt The Laundry Lists Workbook og Strengthening My Recovery via Amazon. For at bestille tryk her.