Generelt om mødelisten

To ting, der er gode at vide om mødelisten: Hvis du har en formodning om at du selv er voksent barn af en alkoholisk eller dysfunktionel familie, er du velkommen til alle møder. Og medmindre der står andet, holder alle grupper møde hver uge. Du er velkommen.

Til nye i ACA: Da der kan være ret stor forskel på de enkelte møder, anbefaler vi at du deltager i 5-6 forskellige møder, før du tager stilling til om ACA er noget for dig.

Forklaringer:

  • ÅFO: Møde, der er åbent for offentligheden, dvs. pårørende eller andre interesserede, som ikke selv er voksne børn.
  • Tringruppe: Gruppe, som tager sine emner fra litteraturen om de Tolv Trin. Det er ikke det samme som en lukket trinworkshop. Du er velkommen i enhver ACA-gruppe, også en tringruppe.
  • Nykommermøde: Møde, der i særlig grad henvender sig til de nye i fællesskabet. Nykommere er også velkomne ved alle andre ACA-møder.
  • Kontakt: En erfaren ACA’er, du kan kontakte pr. telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller har brug for at tale med nogen. Du er også velkommen til bare at dukke op ved et møde uden at kontakte nogen først.

Mødelisten er ordnet efter landsdele:

I København og omegn er møderne sorteret efter ugedag/klokkeslet. Ellers efter postnummer. Alle møder er ugentlige og røgfri, medmindre andet er angivet.

Rettelser til mødelisten sendes til: webmaster@aca-danmark.dk. Listen opdateres ved henvendelser om ændringer, ca. en gang ugentlig.

ACA Danmark har to Zoom konti og tilbyder, at grupper, der afholder online ACA-møder, workshop mv., kan få oprettet zoom-møde. Læs mere om betingelserne for at bruge ACA Danmarks Zoom konti, og hvornår der er plads.

Læs mere om ACA Danmarks Zoom konti

Opstart af gruppe
Et hæfte med alle de nødvendige informationer, når man vil starte en ny ACA-gruppe. 6 sider.
Hent som PDF

Husk at registrere/opdatere jeres møde hos Verdensserviceorganisationen ACA WSO
Nye møder skal registres og allerede eksisterende møder skal ligeledes én gang årligt bekræfte at møde stadig eksisterer eller opdatere mødelisten på ACA WSO, hvor alle ACA møder i verden gerne skulle fremgå. Gruppen vil modtage vigtig post med informationer fra WSO. Ligeledes er det kun møder, der er registreret hos WSO, har stemmeret ved ABC, den årlige forretningskonference.

Siden er sidst opdateret 04/02-2024