Prøv en online workshop

Vidste du, at der er flere forskellige online workshop, der er tilgængelige for dig?

E du nykommer og har lyst til en introduktion til ACA programmet og trinnene, er dette en ressource, som er tilgængelig for dig. Det er dog ikke en betingelse, at man er nykommer for at kunne deltage i de forskellige workshops. Alle, uanset tid i programmet, er velkomne. De afholdes på engelsk af ACA grupper eller ACA intergrupper i typisk USA

Der kører også andre workshops på engelsk, f.eks. om ACA traditionerne.

Herunder følger en kort præsentation af nogle af dem, og hvordan du deltager.

A New Hope ACA Beginners Meeting Handbook

Dette materiale, som er i proces med at blive ACA WSO godkendt og er baseret på allerede godkendt ACA litteratur, guider deltagerne kærligt igennem ACA programmet, f.eks. hvad det vil sige at arbejde med programmet, indre barn, kærlig forældre og ACA’s 12 trin over en periode på 17 uger. Materialet henvender sig til nykommere, men ACA’ere med mange år i programmet kan også have glæde af materialet.

De tilgængelige workshops kører kontinuerligt, og man kan til en hver tid hoppe af og på, som det passer en.

Hvornår de forskellige workshops afholdes samt link til downloading af håndbogen, finder man på følgende hjemmeside:

acahope.com

Ready Set Go! – RSG Workshops

Ready Set Go er fornyligt blevet ACA WSO godkendt, og er nu på vej igennem trykningsprocessen, så det senere bliver til en bog, som man vil kunne købe i ACA.

Men indtil da, er materialet tilgængelig online via RSG Workshops.

Over en 6 ugers periode, 2 timer ugentligt, introduceres deltagerne til ACA’s 12 trin og det indre barn på følgende måde, og henvender sig derfor til nykommerne, om end det er dog ikke et krav.

Forløbet er som følger:

● 1. uge: Introdultion, Trin 1, 2, 3
● 2. uge: Trin 4, 5
● 3. uge: Trin 6, 7, 8, 9
● 4. uge: Trin 10, 11, 12
● 5. uge: Del 1 – RSG Indre Barn Workshop
● 6. uge: Del 2 – RSG Indre Barn Workshop

Der afholdes forskellige 6 ugers RSG Workshop på forskellige dage og tidspunkter, og nærmere information herom, finder du på ACA WSO’s servicekalender, og de starter op med jævne mellemrum:

acawso.org/event

ACA WSO Online Traditions-workshop

ACA WSO startede den 22. januar 2022 en månedlig online traditions-workshop, kl. 18 dansk tid, hvor man udover at studere og dele om traditionerne har mulighed for internationalt fællesskab og dermed høste af en muligvis større erfaringspulje, skabe nye kontakter osv.
Mere info via linket her til kalenderen på ACA WSO’s serviceside:

https://acawso.org/calendar/tradition-one-workshop/

Hvor finder jeg information om andre online workshops og møder på engelsk?

Du kan søge efter online workshops og møder på ACA WSO’s hjemmeside: adultchildren.org

Under Meeting Focus Filter kan du søge specifikt efter workshops eller andre typer af møder. Du kan også sortere efter en særlige ugedag. Det gør det lidt mere overskueligt. Møderne vises i forhold til din egen tidszone.

Derudover bliver workshops ofte slået op på ACA WSO servicehjemmeside og søge i Event kalenderen: https://acawso.org/events/

På sidstnævnte hjemmeside, bliver Speakermøder og andre events mv. også slået op. Mange af dem afholdes på tidspunkter, som passer godt til vores tidszone.

De kan også benytte app’en TeamUp og via din telefon og nedenstående link finde information om en masse forskellige ACA møder:

https://teamup.com/kse84zjj5qb58oiren