ACA Danmarks Nyhedsbrev

Inden længe sender ACA Danmarks Nyhedsbrevsudvalg sit første nyhedsbrev ud.

Så hvis du ikke vil gå glip af servicenyheder fra ACA Danmark (SG) eller ACA WSO og ACA’s Europæiske Komité, samt særlige begivenheder, som f.eks. konventer, så tilmeld dig allerede nu:
Du kan tilmelde dig her

Nyhedsbrevet udfærdiges via MailChimp, som er et email marketing software, som benyttes til udsendelse af nyhedsbreve. Man tilmelder sig således som abonnent på nyhedsbrevet via MailChimp. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Der er behov for 1-2 ekstra medlemmer af Nyhedsbrevsudvalget. Der er ikke brug for, at man er skribent på nyhedsbrevet, fordi det mest handler om at forfatte en lille tekst med links, der henviser til relevante sider eller dokumenter på ACA Danmarks, ACA WSOs eller ACA Europæiske Komités hjemmeside, samt til forskellige begivenheder, som f.eks. konventer.

For mere information, kontakt nyhedsbrev@aca-danmark.dk.