Problemer med at starte Zoom møder?

Vær opmærksom på, at for at kunne starte et møde op på selve mødedagen, kræver det, at det bliver startet af en deltager, som logger sig på mødet via en Zoom app (enten via en PC, mobil eller en tablet). Man kan således ikke starte et zoom møde ved kun at anvende det direkte link via sin browser. Grupper, som anvender Zoom til afholdelse af møder, bør derfor sørge for, at der er en af gruppen betroet tjener, som starter mødet via en Zoom app, så deltagere, særligt nykommere, ikke “går” forgæves.

Det er gratis af downloade Zoom app’en til sin PC, mobil eller tablet. Bruger du PC, vil du blive spurgt, om du vil downloade Zoom app’en. Hvis du deltager i møderne via en mobil eller tablet, finder du Zoom app i f.eks. App Store eller Google Play. Man kan desuden oprette en gratis profil hos Zoom, som man logger på Zoom app’en med. Herefter har man nem adgang til møderne og behøver ikke at opleve, at et møde ikke kan startes.

Gå til zoom.us