Mange online tilbud

Som følge af covid-19 er der langt flere online møder end hidtil.

Der afholdes flere danske online møder, som du finder her:

Online møder på ACA Danmarks mødeliste

Derudover er der rigtigt mange udenlandske ACA online møder, som du finder på ACA WSO’s internationale mødeliste. Tidspunktet for møderne vises i henhold til den tidszone, som du befinder dig i. Det vil sige, at du med det samme kan se, om mødet afholdes på et tidspunkt, som passer til dig i forhold til den danske tidszone:

Online møder på ACA WSO’s international mødeliste

Endelig er der grupper og intergrupper, som afholder retreats og workshops online, da de ikke kan mødes fysisk pga. covid-19 restriktioner. Det betyder, at løbende lægges invitationer om retreats eller workshop ud hele ACA fællesskabet via ACA WSO’s event kalender, som du finder her:

ACA WSO’s event kalender


Der er således masser af muligheder for helbredelse, selv her under covid-19, hvor forskellige restriktioner gør det svært – måske umuligt – at mødes fysisk. Online møder, retreats eller workshops kan derfor være et godt alternativ og en god mulighed for at få udvidet sin ACA familie.