Nye medlemmer til Bogsalget søges

De nuværende medlemmer af Bogsalgsudvalget har meddelt, at de stopper pr. 1. marts 2018. Der er derfor brug for nye kræfter, der har lyst til at yde servicearbejde for ACA Danmark.

De afgående medlemmer overtog i sin tid posten uden megen vejledning, da bogsalgsudvalget havde været uden medlemmer i en længere periode. De har derfor, foruden arbejdet med at tage sig at bestilling og udsendelse af litteratur til grupperne, udarbejdet en logbog og dokumenter, som beskriver de forskellige arbejdsprocedurer, og som vil gøre det let for nye medlemmer i udvalget at fortsætte arbejdet.

Pt. opbevares litteraturen mv. i et storage room i Hillerød. Men det kan godt flyttes, til et andet sted. Hvis nogen har forslag til, hvor litteraturen kan opbevares, må de endelig kontakte Servicegruppen: servicegruppen@aca-danmark.dk

Du kan læse mere om udvalgets arbejde her. Hvis du har spørgsmål til opgaver i Bogsalgsudvalget, er du velkommen til at kontakte udvalget.

Har du lyst til at blive medlem af Bogsalgsudvalget, så stil op til næste SGM.